Asparagi e uova

DSCN3305Oggi gli asparagi e uova ve li proponiamo in questa delicatissima insalata.
Ingredienti;
asparagi
uova di quaglia
pomodoro ciliegino
sale
pepe
aceto balsamico
limone
evo

Fate sbollentare gli asparagi ed infornateli per una 20ina di minuti in forno a 150 gradi affinchè asciughino. Fate bollire le uova di quaglia, sguiscaitele, tagliarle a metà come i pomodorini.
Disponete tutti gli ingredienti secondo la vostra fantasia e condite con una emulsione si evo, sale, pepe, succo di mezzo limone e aceto balsamico!

Asparagus and eggs

Today we would like to propose the asparagus and eggs in this delicate salad.
Ingredients;
asparagus
quail eggs
cherry tomatoes
salt
pepper
balsamic vinegar
lemon
ages

Boil the asparagus and bake for 20 minutes in the oven at 150 degrees just for drying. Boil the quail eggs, peel and cut them in half as the tomatoes.
Arrange on the serving plate all the ingredients according to your imagination and dress with an emulsion made with olive oil, salt, pepper, lemon juice and balsamic vinegar!

Aspargus me veze

Sot, asparagus dhe vezët po ju a propozojmë ne këtë sallatë delikate.
Përbërësit;
asparagus
vezë zoçkash (mullenja)
domate qershi
kripë
piper
uthull balsamike
limon
vaj ulliri

Zihen asparaguset dhe piqen për 20 minuta në furrë në 150 gradë qe te thahen. zihen edhe vezet e zoçkave, hiqen levozhgat dhe ndajm në gjysmë ashtu si edhe domatet.
Vendosni te tera ingredientat sipas imagjinatës tuaj ne nje pjatance dhe kondisen me një emulsion i bere me vaj ulliri, kripë, piper, lëng limoni dhe uthull balsamike!
pasqua

DSCN3307

DSCN3306

DSCN3304

DSCN3303DSCN3312

DSCN3311

2 risposte a Asparagi e uova

  1. Alda scrive:

    Your ideas and professionalism are amazing; I will prepare this yummy salad this weekend.