Il fascino del vintage

Il fascino che racchiudono una borsa di pelle vissuta, o un paio di scarpe che hanno girato il mondo, è impagabile ed imparagonabile al nuovo.
Ci sono oggetti che raccontano vita e storie, che restano eterni intramontabili nel e pur sempre attuali.
Le scarpe e borse che vi facciamo vedere oggi sono tutto questo, pezzi che con Alma abbiamo recuperato nei mercati più anonimi, perchè siamo convinte che il meglio si trova sempre lì dove è nascosto bene e bisogna scavare e scavare…come ogni cosa e situazione nella vita.
xoxo

The Vintage charme
The charme that enclose a vintage leather bag, or a pair of shoes that have traveled the world, is priceless and incomparable to the new once.
There are objects that tell life stories, which remain eternal, timeless and always current.
The shoes and handbags that you see today represent all this, together with Alma, we have recovered pieces in anonymous markets, because we are convinced that the best is always there where it is well hidden and you have to dig and dig…like everything and situation in life.

xoxo

Sharmi i gjerave te vjetra
Bukuria që esht e fshehur dhe permban nje çante e vjeter, ose ajo e një palë këpucësh që kanë udhëtuar nëper botë, është tepër e çmuar dhe e pakrahasueshme me të çanta ose kepuc te reja.
Ka objekte që tregojnë historira te ndryshme, të cilat mbeten te pakohshe e te përjetshme dhe gjithmonë aktuale.
Ndaj këpucët dhe çantat që shihni deshmojn keto memdime, artikuj qe kemi gjetur me Almën në tregjet me anonime, sepse jemi të bindura se gjerat me te çmuara dhe partikolare jane gjithmonë aty ku janë fshehur mirë dhe per ti gjetur te duhet të gërmosh e te gërmosh…ashti si per çdo gjë dhe situat në jetë.
xoxo
10414412_738303972881284_4120493410119741960_n

1017535_738304189547929_4755642542884113689_n

10246440_738303932881288_4888500022551128034_n10325306_738304252881256_4822355861365154613_n10376273_738306729547675_5630723792179042900_n

10351474_738306842880997_155995350226164120_n

10341869_738306606214354_1725775845893750230_n

10338840_738305596214455_4197936353621315666_n

10306777_738305632881118_8328812268816340662_n10329279_738495622862119_4605010116699505309_n

10313367_738495639528784_2201513172669395270_n

I commenti sono chiusi.