Maxi dress

DSCN3377
Questo week end mi sono immersa in un ambiente quasi d’altri tempi, indossando questo favoloso maxi dress e scegliendo come set fotografico del fashion post di oggi, la nuova casa dei nonni.
Avvolta nel caldo colore del mio vestito e nel calore che sprigiona questa deliziosa camera da letto, ho passato una bellissimo pomeriggio!

The maxi dress
This week end I immerse myself in an environment almost from another time, wearing this fabulous maxi dress and choosing as shooting set dor the today’s fashionpost, my grandparents new house.
Wrapped in the warm color of my dress and in the heat that radiates from this lovely bedroom, I spent a wonderful afternoon!

Fustani i gjat
Kete fund jave jetova pothuajse ne një epoke te kaluar duke veshur këtë fustan te gjat dhe duke zgjedhur si ambientaxion per fotot e artikullit te sotçem, shtëpin e re e gjyshërve.
E perkedhelur nga ngjyra e kendshme së veshjes sime dhe nga ngrohtesi që rrezaton kjo dhome gjumi kaq e bukur bukur, kalova një pasdite të mrekullueshme!
DSCN3411

DSCN3410

DSCN3409

DSCN3408

DSCN3407

DSCN3406

DSCN3405

DSCN3404

DSCN3403

DSCN3402

DSCN3401

DSCN3399

DSCN3397

DSCN3395

DSCN3394

DSCN3392

DSCN3390

DSCN3389

DSCN3386

DSCN3382

DSCN3381

DSCN3380

DSCN3379

DSCN3378

DSCN3375

DSCN3374

DSCN3373

DSCN3372

DSCN3371

DSCN3368

DSCN3366

DSCN3365

DSCN3364
DSCN3412

DSCN3413
dress H&M
shoes Guess
jewelry market places
hat and silk skarf vintage

I commenti sono chiusi.