Mercatini

Oggi vi voglio raccontare della passione che io e Alma abbiamo per i mercati.
Per chi come noi porta il 37 di scarpe, è sempre difficile fare ottimi acquisti nei saldi, ma abbiamo la fortuna di compare scarpe tutto l’anno cercando tra i campionari che spesso si trovano nei mercati più belli di Torino come quello di Crocetta o Piazza Benefica…
A volte con qualche decina di euro te ne vai in giro per la città su delle scarpe magnifiche, sicura che non le vedrai ai piedi di nessun altra.
I mercatini però non sono solo scarpe ma anche bigiotteria particolare, spesso etnica ed è difficile resistere anche alla loro tentazione, specie se vintage.
Allora di seguito godetevi queste immagini di noi in giro, tra scarpe, borse, bigiotteria e accostamenti originali!
xoxo

Today I want to talk about the passion me and Alma have got for the city markets.
For those of us who wear 37 for shoes, it is always difficult to make good purchases during the sales, but we are lucky to get shoes throughout the year by looking for samples that are often found in the nicest markets such as the once in Turin in Crocetta and Benefica Square…

Sometimes with very few eurot you can go around the city wearing beautiful shoes, beeing sure you will not see them at the feet of none other.
The markets, however, are not only shoes but also particular jewelry, often ethnic and it’s hard to resist their temptation, especially if vintage.
So enjoy these pictures below of us around, between shoes, bags, jewelery and original matching!
xoxo

Sot dua t’ju tregoj per pasionin që bashk me Almen kemi për tregjet neper qutete.
Për ato prej nesh qe veshin kepuce 37 është gjithmonë e vështirë te besh pazare të mira ne koh zbrijesh, por jemi me fat se blejm gjithmon kepuc gjat gjithë vitit duke kërkuar per pjes kampionare që gjinden shpesh në tregjet më të famshe the te veçante te Torinos si ai ne Crocetta ose ne sheshin Benefica…
Ndonjëherë me pak euro arrin te dalesh xhiro neper qytet me nje pale këpucë te bukura dhe sidomos te veçanta duke qene e sigurt që nuk do ti shino ato kepuc në këmbët e askush tjetër.
Tregjet, megjithatë, nuk janë vetëm këpucë, por edhe bizhuteri të veçantë, shpesh etnike te cilave është e vështirë për t’i rezistuar, sidomos kur jan vintage.
Kështu pra më poshtë shikoni fotot tona përreth, mes këpucëve, çantave, bizhuterive dhe kombinimet e tyre origjinale!
xoxo
IMG_1576

IMG_1575

IMG_1574

IMG_1572

IMG_1571

IMG_1570

IMG_1569IMG_1579

IMG_1567

IMG_1566

IMG_1563IMG_1580

IMG_1260

DSCN2303

DSCN2266

DSCN2265

DSCN2264

DSCN2263

DSCN2211
DSCN2215

DSCN2213
IMG_1626

IMG_1624

IMG_1623

IMG_1621

IMG_1619

IMG_1626

IMG_1623IMG_2070IMG_1630

DSCN2216IMG_1629

IMG_1628

IMG_1627

IMG_1628

IMG_1627
DSCN2301

DSCN2294

I commenti sono chiusi.