Le polpette per i bimbi

Vi ricordate una delle nostre prime ricette sul blog? Le polpette? (ricetta qui)
Abbiamo pensato di riproporvela in una maniera che lascerà senza parole i vostri piccoli.
Quindi munitevi di stuzzicadenti e fantasia e create con le vostre polpette diversi animaletti.
I vostri piccolo si divertiranno mangiando un ottimo piatto!

Kids meatballs
Do you remember one of our first recipes on the blog? The meatballs? (recipe here)
We thought to propose it again in a way that will leave your little ones peechless.
So equip yourself with a lot of toothpicks and imagination and create with your meatballs different animals!
Your child will have a lot of fun eating excellent food!

Qofte per femijet
A ju kujtohet një nga recetat tona të para të blog? Qoftet? (receta ketu)
Menduam t’ju a ripropozonim në një mënyrë që do të le pagojë nga kenaqesia të vegjlit tuaj.
Pra pajisuni kruajtse dhembesh dhe imagjinatën tuaj për të krijuar me qoftet kafshë të ndryshme.
Vogelushet juaj do të argetohen duke ngrene nderkoh ushqim të shkëlqyer!
10313057_733629216682093_4529919691242017391_n

10277811_733628756682139_1662386257665586359_n

10262206_733628913348790_7006368806424321540_n

1506901_733629193348762_2830130296442490784_n10253782_733629330015415_1185828280593790892_n

10300703_733629170015431_2666466197210729109_n

10276020_733628933348788_3975701131569242742_n

10313591_733629343348747_3726790929973235464_n

I commenti sono chiusi.