Proposte per il Cenone di Vigilia

DSCN1309

Oggi vogliamo proporvi due ottime alternative per la cena di vigilia in cui si dovrebbe mangiare solo pesce.
La prima è un insalata di salmone affumicato con scaglie di formaggio e verdurine di stagione condite da una vinegrette di olio di oliva e limone con una spolverata di sale e pepe.
Vi proponiamo inoltre anche un ottima sogliola impanate col pan grattato e delle sardine passate in farina.
Tutti piatti facili, veloci e di grande effetto serviti in una delle meravigliose tavole realizzate da Alma!

DSCN1301Xmas eve dinner recipe

Today we would like to propose you two very good alternatives for eve dinner where you should only eat fish.
The first is a smoked salmon salad with grated cheese and seasonal vegetables seasoned with a vinaigrette of olive oil and lemon with a sprinkle of salt and pepper.
We also propose a good sole breaded in bread crumbs and sardines breaded just in flour.
All dishes are easy, fast and impressive, the most if served in one of the beautiful tables set up ​​from Alma!

Receta per darkaen para Krishtlindjeve
Sot npo ju ofrojmë dy alternativa shumë të mira për darkën para Krishtlinjeve kur sipas tradites duhet ngrene vetëm peshk.
E para është një sallatë me salmon te tymosur dhe djathë me feta e shoqeruar me perime sezonale të konditura me një vinaigrette me vaj ulliri dhe limon bashke me kripë dhe piper.
Gjithashtu ju propozojmë edhe nje gjuze e kaluar ne buke te grire nashk me sardelet te kaluar vetme me bukë, te skuqura te tera ne vaj te nzehte.
Të gjitha keto receta janë të thjesht, të shpejtë dhe mbresëlënëse, akoma me tepernese te shërbyera në një nga tavolinat e bukura të bëra nga Alma!
DSCN1310

DSCN1309

DSCN1308

DSCN1304

DSCN1303

DSCN1302

DSCN1301

DSCN1553

DSCN1552

DSCN1551

DSCN1550

DSCN1549

DSCN1548

DSCN1547

I commenti sono chiusi.