Scarpe (parte 3)

Qualche giorno fa, su facebook, ho fatto uno di quei test che sono molto diffusi ultimamente; ho provato a fare il test per scoprire quale principessa delle fiabe sarei!
Guarda caso il risultato è stato Cenerentola…facile a credersi viste le foto che seguono…e qui vi presento solo quota parte del mio arsenale ;)

Shoes (part 3)
A few days ago on facebook I did one of those tests that have become popular lately; I tried to do the one to find out which fairytale princess would I be! As it happens, the result was Cinderella…easy to believe considering the pictures below…and here you can see just a little piece of my arsenal ;)

Kepucet (pjesa 3)
Disa ditë më parë, në facebook, bëra një nga ato testet me pyetje të cilat janë bërë shume popullor kohët e fundit; ndaj provova te beja testin për të gjetur se cila nga princeshat e përrallave do ishja! Siç mund ta prisja, rezultati qe Hirushja…e lehtë për të besuar nese shikoni fotot e mëposhtme…dhe këtu po ju tregoj vetëm një pjesë të arsenalin tim ;)
disney-cinderella-scarlett-johanson
10406813_738305916214423_7791199730007585844_n

1511426_738306012881080_3227119842404778727_n

10414469_738306612881020_3927358811509780357_n10371577_738306326214382_5140410399589226919_n

10365918_738305036214511_4815027741132305253_n

10313057_738304819547866_1171984038760710796_n10405606_738304812881200_7906115119228791370_n

10402759_738305116214503_3535293501710570314_n

10341894_738305022881179_4474902436891428439_n10373788_738307036214311_6823467147660647573_n

10353048_738306982880983_1313408698457367613_n

10342438_738304379547910_3590877206286161308_n

10255850_738304519547896_1606072243313319051_n10325684_738306139547734_6106255853788892793_n

10308137_738306902880991_5284756590972055357_n

10306777_738305632881118_8328812268816340662_n

10299116_738305692881112_651592127784932755_n

10273623_738305869547761_3675709219006227317_n

10259852_738305529547795_4428160061872833369_n

10259852_738305246214490_1475678519243384834_n

10172735_738305282881153_7516013230677688125_n
1907999_738307936214221_7709221269412338361_n

…e se vi siete persi le scarpe parte 1 e parte 2, cliccate i link sotto!
…and if you lost shoes part 1 and part 2, click the links below!
…edhe nese keni humbur kepucet pjesa 1 dhe pjesa 2, klikoni linket e meposhtem!

http://almaorsolastyle.altervista.org/scarpe-parte-1/

http://almaorsolastyle.altervista.org/scarpe-parte-2/

I commenti sono chiusi.