Il set di lenzuola fatte a mano col cuore

DSCN3726

Mi sembra ieri quando quel giorno arrivai da scuola, aprii la porta della mi camera da letto e quello che trovai davanti agli occhi era una stanza nuova, era un altro inizio…
Mamma aveva passato giorni interi a tagliare, cucire e create delle lenzuola nuove, la tenda, un copriletto…tutto rigorosamente in tinta blu e panna…era tutto così diverso, bello, bellissimo ma diverso!
Grazie vita mia, so quanto ti è costato tutto questo e so che non poteva esserci dimostrazione d’amore più grande per me…per noi!

It seems like yesterday when I came home from school, I opened my bedroom door and what i founded in front of my eyes was a new room, a new beginning…

Mom had spent days to cut, sew and create the new bed linen, curtain, bedspread…everything was blue and cream…it was all so different, beautiful…beautiful but different!
Thank you my love, I know how much it cost you do realise all that and I know that there could be no greater demonstration of love to me…to us!

Me duket si dje kur u ktheva në shtëpi nga shkolla atë ditë, kur hapa derën e dhomës gjumit tim dhe atë që gjeta papa syve të mi ishte një dhomë e re, thjesht një tjetër fillim…
Mami kishte kaluar ditë te tere duke me pergatititur kete surpris duke punuar me të prerë e te qepur për të me krijuar kete komplet çorçafesh, perde, mbulesë krevati…çdo gjë ne dhom ishtë ngjyr blu dhe krem…çdo gje ishte krejt ndryshe, jash mase e bukur…e bukur por ndryshe!
Grazie shpirti im, unë e di se sa te ka munduar e gjithë kjo dhe ne te njekten koh e di qe nuk mund të kishe demonstrim më te madh dashurië për mua…për ne!

DSCN3732 DSCN3731 DSCN3729 DSCN3727 DSCN3726 DSCN3725 DSCN3722 DSCN3721 DSCN3720 DSCN3719 DSCN3733

I commenti sono chiusi.